Telf: 661427512. email: botaniceducacio@gmail.com 

  • Icono social Instagram
  • w-facebook

© 2019 by Ginkgo Educacion. 

Tallers per a educació infantil

Es pot realitzar una visita guiada (una hora de durada), o visita amb un dels tallers a continuació (dues hores de durada).
Preus:

visita: 3,5 euros per alumne
Visita+taller: 5,5 euros per alumne

De la llavor a la planta

Fins l'arbre més gran que et pugues imaginar prové d'una petita llavor.
Aprenguem com creixen les plantes, les seues parts i el seu cicle vital, de la llavors fins a la planta adulta. Com a pràctica plantaran una llavor en un test que es portaran al centre escolar o a casa.

L'hort ecològic

Nou

Menges flors?... sí. En aquest taller veurem què parts de les plantes ens mengem, què necessiten per a viure, com podem plantar i cuidar les hortalisses...
L'hort ens dóna l'oportunitat d'aprendre olors, colors, sabors, hortalisses, de realitzar activitats creatives.... en definitiva de gaudir aprenent.

 

L'aroma de les plantes

Sabies que l'aroma de les plantes no està només en les flors?, en aquest taller aprendrem com i per què tenen aroma les plantes aromàtiques, les tocarem i observarem, i farem una borseta de planta seca aromàtica que és un antiarnes natural. 

La fusta i el paper

Saps d'on procedeix el paper?, i on  has de dipositar-ho una vegada gastat?
En aquest taller parlarem del reciclatge en general, i el de paper en particular, en la visita pel Jardí es posarà l'accent en quines coses podem obtenir dels arbres, i en el taller els alumnes observaran i realitzaran una fulla de paper reciclat cadascun.