Telf: 661427512. email: botaniceducacio@gmail.com 

  • Icono social Instagram
  • w-facebook

© 2019 by Ginkgo Educacion. 

ELS TALLERS DEL JARDÍ BOTÀNIC

El grup, o els grups, tenen la possibilitat de realitzar una visita guiada (d'una hora de durada), una visita combinada amb un taller pràctic/científic (dues hores de durada), o una visita guiada combinada amb dos tallers pràctics/científics (tres hores i mitja de durada), aquesta última opció és ideal per a passar tot el matí en el Jardí Botànic, o per a fer dues hores al matí, menjar i realitzar la resta de l'activitat a la vesprada, (no tanquem al migdia). 
Com a novetat, només per 0,5 euros més, podràs realitzar els tallers en anglès, només tria un i demana'ns-ho en anglès, per a un grup màxim de dues classes al mateix temps (màxim 60 xiquets).

Tallers per a educació infantil

 

Als més menuts els tractem principalment amb molt d'afecte, intentant que gaudisquen de la  visita al Botànic.
Els oferim la possibilitat de realitzar diversos tallers, que al llarg de la nostra experiència hem constatat que són els més adequats al seu desenvolupament cognitiu. Mai sense oblidar que el recorregut pel Jardí entre els nostres arbres gegants és tota una experiència. 

Tallers per a educació primària 

 

Per a educació primària oferim activitats als tres cicles amb un contingut adaptat al projecte curricular. El nostre objectiu és divulgar coneixements científics del món de les plantes gaudint d'un espai històric renaixentista pertanyent a la Universitat i creat per a l'estudi de plantes medicinals. Per tant és una visita multidisciplinària dins un museu de plantes vives on ja és un plaer per als xiquets viatjar en el temps entre plantes portades de tot el món, amb les seues increïbles peculiaritats, aprofitament, adaptacions, sensacions de color, tacte, etc...

Secundària, Baxtillerat, PQPI, Mòduls de Formació, Adults, Associacions, etc...

 

Al nostre objectiu de divulgar coneixements científics del món de les plantes combinat amb el plaer de visitar un espai històric renaixentista pertanyent a la Universitat, s'uneix l'experiència i l'aprofitament d'aquest recurs tan valuós com és el Jardí Botànic, on podem parlar dins d'un mateix espai  de les adaptacions de les plantes al clima tropical, mediterrani o desèrtic. Estudiar el compost, l'evolució vegetal, la biodiversitat vegetal, la dispersió dels fruits, les plantes medicinals, l'horta... 
En definitiva, gaudir i conèixer aquest Jardí històric amb més de 200 anys d'antiguitat.